Украйна за 3-4 месеца трябва да демонстрира значителни успехи на

...
Украйна за 3-4 месеца трябва да демонстрира значителни успехи на
Коментари Харесай

ЕС ще настоява Киев да преговаря с Путин...

Украйна за 3-4 месеца би трябвало да показва обилни триумфи на фронта. В противоположен случай Европа ще упорства за заледяване на спора и започване на договаряния с Руската федерация.

Както оповестява кореспондентът на УНИАН в Брюксел, това мнение изрази полският евродепутат Витолд Ян Вашчиковски.

„ Вярвам, че имате още 3-4 месеца, до момента в който светът следи развиването на военната борба. Ако след 3-4 месеца контранастъплението не е сполучливо, Европа ще стартира да ви натиска да замразите спора и да започнете договаряния с Русия. Това е моята песимистична оценка “, е споделил той.

Според Вашчиковски към момента има страни в Европейски Съюз, които са по-заинтересовани от съдействие с Русия, в сравнение с Украйна. " Повечето европейски страни, като Германия и Франция, не се нуждаят от Украйна. Те се нуждаят от Русия, с цел да се върнат в международната стопанска система. Имат потребност от съветски газ и нефт ", сподели евродепутатът.

24 000 украински бойци са минали досега образование в страни от Европейския съюз, съобщи през вчерашния ден ДПА, като се базира на върховен украински боен. След съветската пълномащабна инвазия в страната преди повече 16 месеца няколко страни от Европейски Съюз започнаха да образоват украински военни. Генерал-лейтенант Сергий Наев от Въоръжените сили на Украйна (ВСУ) заяви, че такава подготовка към този момент са минали 24 хиляди бойци.

 

 
 

 

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР