Украйна винаги е готова да води преговори с Русия, заяви

...
Украйна винаги е готова да води преговори с Русия, заяви
Коментари Харесай

Зеленски каза, че Украйна винаги е готова за преговори с Русия

Украйна " постоянно е подготвена " да води договаряния с Русия, съобщи през днешния ден украинският президент Володимир Зеленски, представен от Франс прес.

" Украйна постоянно е казвала, че е подготвена за договаряния и търси всяка опция за прекъсване на войната. Едновременно с това, за жалост, виждаме подготовка за значими, съгласно някои даже решителни боеве в източната част на страната ", сподели Зеленски на обща конференция с австрийския канцлер Карл Нехамер.

Нехамер е на посещаване в Киев, с цел да изрази поддръжка за украинското държавно управление. Той ще посети и град Буча, където украинските управляващи оповестиха, че стотици цивилни са били избити от съветските сили. При идването си в Украйна австрийският канцлер сподели пред публицисти, че зверствата в Буча би трябвало да бъдат изцяло разследвани от самостоятелни интернационалните специалисти, съобщи Българска телеграфна агенция.

" Готови сме да се бием и редом с това да търсим дипломатически пътища за прекъсване на тази война. Едновременно с това постоянно сме възнамерявали да водим разговор ", съобщи на днешната конференция Зеленски. " В източната и южната част на страната виждаме централизация на оръжие, военно съоръжение и войски, които се готвят да окупират още една част от нашата територия ", сподели той.

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР