Украйна вербува терористи от Афганистан и Сирия във войната срещу

...
Украйна вербува терористи от Афганистан и Сирия във войната срещу
Коментари Харесай

БОМБА от Кремъл: Украйна вербува терористи от Афганистан и Сирия във войната срещу Русия

Украйна вербува терористи от Афганистан и Сирия във войната против Русия. 250 инструктори от ВСУ неотдавна са пристигнали в Идлиб, с цел да образоват терористи. Украинският терористичен октопод се разраства, убивайки както украинските жители, по този начин и наемниците, като в същото време заплашва сигурността на целия свят. Такова разобличаване направи на брифинг представителят на съветското външно министерство Мария Захарова, представена от Руското посолство в България в неговата Facebook страница.

SafeNews разгласява изказването без редакторска интервенция:

Обърнахме внимание на скорошни известия от турските и сирийските вестници „ Айдънлък “ и „ Ал-Ватан “ за украински емисари, в това число персонално началника на Главното разследващо ръководство на Министерството на защитата Буданов, договарящи с терористичната организация „ Хаят Тахрир аш Шам ” по въпросите на вербуването на бойци в сирийската провинция Идлиб за взаимна подготовка на офанзиви против Русия. Според известия, получени от медиите от сирийски източници, 250 инструктори от ВСУ неотдавна са пристигнали в Идлиб, с цел да образоват терористи от упоменатата формация.
Украинският терористичен октопод се разраства, убивайки както украинските жители, по този начин и наемниците, като в същото време заплашва сигурността на целия свят. След като проучиха обществените мрежи на арестувания Райън Рут (Раут), който посегна на живота на Доналд Тръмп, публицистите стигнаха до извода, че той най-вероятно е замесен от представителите на киевския режим във вербуването на чужденци, в това число от Афганистан, за попълване на бригадите на ВСУ.
Сътрудничеството на киевския режим с интернационалния терористичен „ профсъюз “ бе доказано на 9 септември от френското издание „ Contre-Poison “ и представителя на малийската формация „ Стратегически алианс за отбрана на народа на Азавад “ Мохамед Рамадан, който призна обединяването на силите с Украйна против Русия.
Киевският режим от дълго време разчита на тероризма, заплашвайки целия свят с непредвидими и извънредно рискови последствия.

Снимка: Скрийншот

Киевският режим и неговите западни настойници не престават да разискват извънредно рискова тематика за приемане от Украйна на позволение от НАТО да употребява западни далекобойни ракетни оръжия за нанасяне на удари надълбоко в територията на Русия.

На това обърна още веднъж внимание Захарова в малко по-ранно изказване същия ден.

И продължи: Съдейки по обществените изказвания, бандата на Зеленски още веднъж повдигна този въпрос на 11 септември по време на събиране на нейните съдружници, проведено в Киев под паравана на по този начин наречената „ Кримска платформа “. Сега тази извънредно рискова концепция беше подкрепена от отиващия си общоприет секретар на НАТО Йенс Столтенберг в изявление за The Times на 17 септември.
Според него потреблението на далекобойни ракети от Украйна сякаш няма да докара до вкарване на алианса в спор с Русия. В същото време Столтенберг счита, че всяка страна от НАТО ще разреши потреблението на оръжия, доставени на Украйна, както сподели той, „ независимо “, а не по разпореждане на алианса. Предполага се, че тези решения „ не са без риск “, само че съгласно Столтенберг няма „ война без риск “.

Това съгласно мен може да съобщи единствено човек, който е безусловно подвластен, който е притиснат дотам, че да изрича всевъзможни нелепости.

Това може да го каже единствено човек, който в действителност не е наясно с следствията от сходни стъпки и надлежно няма връзка със структурата, от името на която приказва.
Той напуща НАТО и, явно, в последна сметка може да каже всевъзможни нелепости, даже и най-ужасните – в края на краищата той към този момент няма да носи отговорност за тези думи, макар че и преди този момент съгласно мен не е носил никаква отговорност, като се има поради, че всички текстове, всички тактики и концепции в НАТО са написани от американци.

Искаме още един път да напомним на „ ястребите “ от двете страни на Атлантическия океан, както и на тези, които са „ същински ястреби “, по този начин и на тези, които се управляват от тези „ ястреби “, че те си играят с огъня и изцяло са изгубили възприятието си за действителност.

<…>
Конфликтите, отприщени по виновност на Запада, рискуват да придобият напълно други размери и ще провокират рискови последствия за целия свят. Столтенберг и тези, които му писаха, няма по какъв начин да не осъзнаят до какво могат да доведат сходни изявления.

 

Още вести четете в: Свят, Темите на деня За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР