Украйна вече потопи една пета от руския Черноморски флот, съобщи

...
Украйна вече потопи една пета от руския Черноморски флот, съобщи
Коментари Харесай

Украйна унищожи 1/5 от "непобедимия" руски Черноморски флот

Украйна към този момент потопи една пета от съветския Черноморски флот, заяви немският вестник BILD. През пролетта на 2022 година съветският Черноморски флот се е състоял от над 70 кораба и съветската агитация го е нарекла " несломим ".
 
" Но след унищожаването на крайцера " Москва " флотът се отдалечи вечно от крайбрежията на Украйна. Оттогава са унищожени 13 кораба в намерено море и на доковете, както и постройката на щаба на Черноморския флот в Севастопол ", показва немското издание.
 
 Украйна потопи една пета от съветския Черноморски флот Украйна потопи една пета от съветския Черноморски флот Източник: Telegram
След унищожаването на ракетния катер " Ивановец " в Крим загубите на съветския Черноморски флот, съдейки по общия тонаж на корабите, към този момент са 20%. Историци показват, че Русия в никакъв случай не е била могъща мощ в морето, колкото и съветската агитация да се пробва да ни убеди в противоположното. Силата на съветската страна постоянно е била нейната войска, а не нейният флот.
 
Успехите на Украйна против военните кораби на Путин след 2022 година илюстрират неналичието на модерни технологии и неналичието на професионализъм на съветските моряци. След нашествието в Украйна редица съветски кораби бяха преквалифицирани в подводници и сега гордо лежат на дъното на Черно море.
 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР