Украйна твърди, че е унищожила голям руски десантен кораб, дни

...
Украйна твърди, че е унищожила голям руски десантен кораб, дни
Коментари Харесай

Руски кораб е унищожен, след като медия разкри местонахождението му ВИДЕО и СНИМКИ

Украйна твърди, че е унищожила огромен съветски десантен транспортен съд, дни откакто държавна медия в Русия е посочила видео, на което от плавателния съд били разтоварени военни елементи.

От комендването на флота на Украйна оповестиха този четвъртък, че корабът клас " Алигатор " " Орск " е понесъл непосредствено попадение, до момента в който е бил ситуиран в пристанището на окупирания Бердянск.



Множество фотоси и видеа демонстрират големи пламъци и пушек, които покриват небето над врата. Три дни преди нападението държавната медия на Русия популяризира фрагменти на " Орск ", от който се разтоварват бронирани машини на същия кей.

За тези отряди се прецизира, че ще са подкрепление за съветските войски към Мариупол.



Това известие обаче повдига спекулации, че украиските сили са употребявали този материал, с цел да разкрият местонахожнието на " Орск " и да съумеят да осъществят сполучлива офанзива върху кораба, написа „ Дейли мейл”.

Х. Сътън, почитан морски анализатор, споделя че е “извън рационалното съмнение”, че транспортен съд клас " Алигатор " е избухнал в пристанището. Ако информацията се удостовери това ще е огромна победа за Украйна и унижаваща загуба за армията на Владимир Путин.

Към този миг НАТО разгласи, че Русия е изгубила до 40000 души – убити, ранени или пленени, което е близо четвърт от 150 000-хилядната войска, с която започва войната.

Тази загуби биха създали силите на Путин небоеспособни и податливи на украински контранастъпления.



Превод: GlasNews.bg
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР