Украйна трябва да реши какви условия са необходими, за да

...
Украйна трябва да реши какви условия са необходими, за да
Коментари Харесай

EK: Украйна трябва да реши какви условия приема за постигането на мир

Украйна би трябвало да реши какви условия са нужни, с цел да се реализира мир. Това съобщи представител на Европейската комисия в отговор на въпроси, свързани с решението за обезпечаване на половин милиард евро за разгръщането на производството на муниции в Европейски Съюз, съобщи Българска телеграфна агенция.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 10363
Междувременно продължаваме да поддържаме Украйна да се отбрани от съветското нахлуване. Подкрепяме спокойно решение, само че е явно, че през това време Украйна би трябвало да има средства да се отбрани, добави представителят.

По неговите думи най-хубавата опция за следствие на закононарушенията, осъществени против Украйна, е по случая да работи Международният углавен съд. Втората опция е основаването на специфичен съд, а третата е за разбъркан съд - с интернационалните съдии и съдии от потърпевшата от закононарушенията страна. Обсъждането продължава, не сме се произнасяли в интерес на някоя от тези благоприятни условия, уточни представителят. Въпросът е доста сложен от правна позиция, по тази причина е нужно време, в това число и за дипломатическа работа, добави той.

Говорителят означи, че е нелегално да се взе участие умишлено в заобикалянето на наложените от Европейски Съюз наказания против Русия. Европейска комисия работи с страните от Европейски Съюз за цялостното използване на ограниченията, както и за превъзмогване на трудностите пред тяхното приложение. Неотдавна бяха признати правила, които ще разрешат да бъдат глобени и тези, свързани със заобикалянето на глобите, уточни представителят.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР