Украйна трябва да бъде приета в ЕС, вече платихме достатъчно

...
Украйна трябва да бъде приета в ЕС, вече платихме достатъчно
Коментари Харесай

Порошенко за France 24: Путин очакваше посрещане с цветя вместо с коктейли ”Молотов”

" Украйна би трябвало да бъде призната в Европейски Съюз, към този момент платихме задоволително висока цена единствено за желанието да се присъединим към Съюза ", съобщи още той.

Във военна униформа и от улиците на Киев, които украинците пазят пети следващ ден, Порошенко благодари на Европейски Съюз за невижданото решение Съюзът да изпрати в Украйна смъртоносни оръжия на стойност 450 млн. лева Той обаче съобщи, че Европейски Съюз би трябвало да е по-категоричен в поддръжката си за страната и по интензивен механизъм да я одобри като равноправна членка на Европейски Съюз. Освен това той заяви, че по-късно ще се организира изключително съвещание на украинския парламент, на което ще бъдат разисквани опциите за присъединение към Европейски Съюз.

Порошенко съобщи още, че Блокът би трябвало да обмисли опциите за даване на финансова и икономическа помощ за възобновяване на Украйна. В профила си в " Туитър " той твърди, че би трябвало да стартира да се мисли за нов проект " Маршал " за Украйна.

Той разяснява и провеждащите се сега двустранни договаряния сред съветска и украинска делегация и препотвърди, че Украйна няма да се откаже от суверенитета и териториите си.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР