Украйна стана големият победител на Евровизия 2022. Групата Kalush Orchestra

...
Украйна стана големият победител на Евровизия 2022. Групата Kalush Orchestra
Коментари Харесай

Украинската група "Kalush Orchestra" спечели Евровизия

Украйна стана огромният победител на " Евровизия 2022 ". Групата " Kalush Orchestra " беше любимец на букмейкърите за продобиване на тазгодишното издание на историческия певчески конкурс с песента си " Стефания ". Изпълнението беше високо оценено по време на първия полуфинал.

Президентът на Украйна Володимир Зеленски приветства успеха на украинската група " Kalush Orchestra " на " Евровизия ". " Нашият кураж впечатлява света, нашата музика покорява Европа! Следващата година Украйна ще бъде хазаин на песенния конкурс " Евровизия ", съобщи Зеленски в онлайн обръщение.

Победителите в " Евровизия " по традиция получават семейството на събитието за идната година и Украйна се надява, че ще бъде в положение да направи това през 2023 година Страната за трети път завоюва състезанието, който тази година се организира на фона на войната в Украйна.

" Благодаря на " Kalush Orchestra " за тази победа и на всички, които дадоха гласовете си за нас! Сигурен съм, че звукът на успеха в борбата с врага не е надалеч ", сподели Зеленски.

Той съобщи, че Украйна " ще направи всичко по силите си ", с цел да бъде хазаин на " Евровизия " следващата година в Мариупол. " Украински Мариупол ", акцентира Зеленски и добави: " свободен, кротичък, възобновен! ".

View this post on Instagram

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР