Украйна щеше да спечели войната по-бързо, ако беше получила разрешение

...
Украйна щеше да спечели войната по-бързо, ако беше получила разрешение
Коментари Харесай

Киев: Украйна щеше да спечели войната по-бързо, ако беше ударила Русия със западни оръжия

Украйна щеше да завоюва войната по-бързо, в случай че беше получила позволение да нанесе удари по съветска територия с английски и други западни оръжия. Това съобщи командващият Военноморските сили на Украйна вицеадмирал Олексий Нейжпапа в изявление за Sky News, представен от " Фокус ".

Отговаряйки на въпроса дали има вяра, че Украйна ще може да завоюва войната по-бързо, в случай че получи такова позволение, командирът споделя: " Разбира се, колкото по-бързо въоръжените сили получат нужния военен капацитет и избрани благоприятни условия за заличаване на инфраструктурни уреди на съперника, толкоз по-бързо ще спечелим. "

Според Нейжпапа, в случай че Украйна имаше по-големи благоприятни условия в региона на оръжията, войната щеше да се развие по друг метод.

" Ако Украйна имаше избрани типове далекобойни оръжия, които могат да се употребяват по-дълбоко в територията на врага, несъмнено, врагът щеше да се държи по друг метод, в това число на бойното поле ", прибавя вицеадмиралът.

Също по този начин командирът на Военноморски сили акцентира, че руснаците, познавайки бойните благоприятни условия на въоръжените сили на Украйна, надлежно " реагират на нашите дейности ".

" Путин се държи като малък разбойник, който знае, че в случай че му се отговори удар за удар, той няма да стартира борба... Ако осъзнае, че Украйна може да отвърне на удара и да го накара в действителност да почувства болката, несъмнено, той ще спре всичко това “, декларира Нейжпапа.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР