Украйна ще тества и използва всички позволени оръжия, за да

...
Украйна ще тества и използва всички позволени оръжия, за да
Коментари Харесай

Украйна се кани да си върне Крим чрез всички позволени оръжия

Украйна ще тества и употребява всички разрешени оръжия, с цел да освободи територията си, в това число и Крим. Това съобщи секретарят на Съвета за национална сигурност и защита на Украйна Олексий Данилов, представен от Reuters.

Коментарът идва след упованията Киев да предприеме през идващите седмици или месеци контранастъпление за завладяване на следена от Русия територия на юг и изток.

Крим е украинска територия и ще използваме там всевъзможни незабранени от интернационалните закони оръжия, които да оказват помощ за освобождението на нашите територии, посочи Данилов.
 Украйна поглежда към Крим с монумент
Украйна поглежда към Крим с монумент " Руски военен транспортен съд върви на ***! "

12-те стъпки на Украйна за деокупиране на Крим

Припомняме, западните страни, подкрепящи Киев, предоставиха основна военна поддръжка, като бойни танкове и бронирани транспортни средства, след нахлуването на Русия в Украйна.

Въпреки обаче дейната акция на украинската страна, Съединени американски щати до момента. Някои други страни като Нидерландия изявиха подготвеност да изпратят такива самолети на Киев, само че не е ясно, дали те ще получат американско единодушие да го създадат, защото за изпращането на такива самолети, е належащо единодушието на страната производител.
 Конгресът на Съединени американски щати не счита за рационално изпращането на F-16 в Украйна
Конгресът на Съединени американски щати не счита за рационално изпращането на F-16 в Украйна

Трябва да се обезпечат летища, техници и аварийни части
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР