Украйна със сигурностще си върне окупирания Лисичански ще превърне в

...
Украйна със сигурностще си върне окупирания Лисичански ще превърне в
Коментари Харесай

Зеленски: Ще си върнем окупираната Луганска област

Украйна сигурно ще си върне окупирания Лисичанск и ще трансформира в пепел всички известия на руснаците за завладяването на Луганска област.

Това даде обещание украинският президент Володимир Зеленски в обичайното си вечерно послание, съобщи News.bg.

"Ще възстановим стените, ще си върнем земята, само че на първо място би трябвало да се погрижим за хората.

И в случай че командването на нашата войска води хората от избрани точки на фронта, където врагът има най-голямо огнево преимущество , изключително в Лисичанск, това значи, че ние ще се върнем с помощта на нашата тактичност, с помощта на увеличението на доставките на модерни оръжия ", сподели Зеленски.

В обръщението си президентът се базира и на отчета на съветския министър на защитата Сергей Шойгу, който съобщи, че Луганска област е изцяло окупирана.

"Когато някой там в Москва оповестява нещо за Луганска област, дано си спомни за техните отчети и обещания преди 24 февруари, в първите дни на тази инвазия, напролет и в този момент, какво имат и какъв брой са платили за него. Сегашните им отчети ще бъдат напразни, както и тогава ", акцентира украинският държавен глава.

" Продължаваме да нападаме и да напредваме както в Харковска, по този начин и в Херсонска област. И на морето. Змийският остров е добър образец за това. Ще пристигна ден, в който ще кажем същото за Донбас ", даде обещание Володимир Зеленски.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР