Украйна продължава да се възстановява, след като рускитеатаки доведоха до

...
Украйна продължава да се възстановява, след като рускитеатаки доведоха до
Коментари Харесай

„30 часа без ток“: Зеленски разкритикува работата на Кличко в Киев

Украйна продължава да се възвръща, откакто рускитеатаки доведоха до вреди венергийната инфраструктура на страната.

Президентът Володимир Зеленски насочи рецензии към кметството в Киев, защото нещатаспоред негонапредват постепенно, изключително в украинската столица. " Много жители на Киев останаха без електричество повече от 20 или даже 30 часа. Жителите се нуждаят от повече отбрана “ „ Има доста недоволства, изключително в Киев ", сподели той в петък вечерта.

Президентътзаяви, че чака качествена работа от кметството, като разкритикувакмета на града Виталий Кличко.

Водоснабдяването, въпреки това, към този момент е възобновено, се споделя в известие. Само в последните етажи на високите здания към момента може да има проблеми с ниското налягане на водата.130 000 души в украинската столица остават без ток.

Очаква се ремонтите да приключат в границите на 24 часа.

Електрозахранването в Херсон е възобновено.

Британското разузнаване: Русия стреля по Украйна с ракети с отстранена нуклеарна бойна глава

Русия евентуално отстранява нуклеарните бойни глави от остарели нуклеарни крилати ракети и стреля с муниции без заряд против Украйна, сподели през днешния ден английското военно разузнаване, представено от Ройтерс.

Според министерството на защитата изображения с отворен код демонстрират остатъци от изстреляна от въздуха против Украйна крилата ракета, която наподобява е създадена през 80-те години като система, способна да носи нуклеарен заряд. Ведомството допуска, че извадената бойна глава се заменя с баласт.

Такава система към момента е способна да нанесе провали посредством кинетичната сила на ракетата и неизразходваното гориво. Само че е малко евентуално тя да аргументи съществени вреди на набелязаните цели, добавя министерството в ежедневната си сводка, оповестена в Туитър.

" Каквито и да са желанията на Русия, тази импровизация акцентира доколко са изчерпани запасите на Русия от ракети с огромен обхват ", акцентира министерството.

Москва упреква Лондон в акция за дезинформация

От началото на съветската нападателна война против Украйна в края на февруари английското министерство на защитата разгласява всекидневно информация за хода на войната, като се базира на информация от разузнаването. По този метод английското държавно управление желае по едно и също време да се опълчи на представянето на Русия и да поддържа съдружниците си в линия. Москва упреква Лондон в акция за дезинформация.

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР