Украйна няма нищо общо с , дъщерята на идеолога на

...
Украйна няма нищо общо с , дъщерята на идеолога на
Коментари Харесай

Киев сред надигаща се истерия в Русия: Не сме престъпна държава, не сме убили Дугина

Украйна няма нищо общо с, дъщерята на идеолога на " съветския свят " Александър Дугин, съобщи Михаил Подоляк, съветникът на ръководителя на кабинета на президента.

" Подчертавам, че Украйна, несъмнено, няма нищо общо с това, тъй като ние не сме незаконна страна, каквато е Руската федерация, и още по-малко терористична страна ", сподели той.

Убийството на Дугина е доказателство за битка за власт и въздействие на разнообразни групи в Русия, добави съветникът, считан за третият по въздействие във властта в Киев. Според него съветските управляващи ще употребяват гибелта на дъщерята на философа, наред с други неща, с цел да усилят " идеологическия и информативен напън " върху съветското общество за повишение на градуса на омразата към Украйна, както и за радикализиране на вътрешното идеологическо пространство.

Първо ръководителят на самопровъзгласилата се Донецка национална република Денис Пушилин упрекна в убийството " терористите от украинския режим ". Говорителката на съветското външно министерство Мария Захарова съобщи, че тази версия би трябвало да бъде тествана от способените органи и в случай че се удостовери, тогава " би трябвало да приказваме за политиката на държавен тероризъм, провеждана от киевския режим ".

Водещи съветски пропагандисти, по-специално Владимир Соловьов и Маргарита Симонян, реагирайки на гибелта на Дария Дугина, към този момент желаеха отмъщение за Украйна.

Забранената в Европейски Съюз телевизия " Царьград ", в която през 2016-2017 година Дугин беше началник, мина в антиукраинска нервност. Сергей Григоров, основен редактор осведомителния портал " Русские, вперёд! ", част от групата на " православния олигарх " Константин Малофеев, написа: " Болката ни няма да бъде сменена със страдалчество, а с яд и отмъщение ".

Според него атентатът бил дело на украинските спецслужби по поръчка на Запада и ориентиран против самия Дугин, а щерка му починала във война, " която води против нас дяволският глобалистки Запад, сатанинската Украйна ", война " за цялостното ни заличаване като Руска Православна цивилизация ".

Григоров приканва Русия и Кремъл " да заличим с парцал от действителността Украйна и следите от нея ". " Украйна би трябвало да бъде ликвидирана като повсеместен механизъм за етноцид на съветския нарид и това няма да бъде краят, само че без това изискване е невероятно да съществува Русия. На една земя не можем да съществуваме с Украйна, с това адско зло. "

Всичко, което би трябвало да знаете за:
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР