Украйна не заслужава да започне преговори за присъединяване към ЕС

...
Украйна не заслужава да започне преговори за присъединяване към ЕС
Коментари Харесай

Виктор Орбан отхвърли подкрепата за Украйна в началото на срещата на върха на лидерите на ЕС

Украйна не заслужава да стартира договаряния за присъединение към Европейски Съюз или да получи финансова поддръжка от споделения бюджет на блока, сподели министър председателят на Унгария при започване на рецесията в Европейски Съюз срещата на върха на водачите в Брюксел.

Виктор Орбан е главната спънка пред договорката за четиригодишен пакет от 50 милиарда евро финансова помощ за Киев, с цел да резервира раздраната от война стопанска система и започването на публични договаряния за страна да се причисли към Европейски Съюз, главната геополитическа цел на блока, откакто войната на Русия завърши.

Способността на Европейски Съюз да продължи да поддържа Украйна стана сериозна, като се има поради неуспехът на Конгреса на Съединени американски щати да се споразумее за пакет от $60 милиарда за Киев, препоръчан от Белия дом.

Орбан преди този момент отсрочи приемането на глобите на Европейски Съюз против Москва и обезпечи изключения за вноса на изкопаеми горива на страната му от Русия. В четвъртък той отхвърли заключенията от отчет на Европейската комисия, препоръчващ на водачите да стартират прегов...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР