Украйна не е съюзник на ЕС и предоставянето ѝ на

...
Украйна не е съюзник на ЕС и предоставянето ѝ на
Коментари Харесай

Хърватският президент: Украйна не е съюзник. Цинично е да е кандидат за членство в ЕС

Украйна не е съдружник на Европейски Съюз и даването ѝ на статут на претендент за участие в Европейски Съюз е цинично.

Това съобщи хърватският президент Зоран Миланович във вторник по време на гала в Загреб по случай годишнината на хърватското военно учебно заведение " Туджман ".

" Украйна не е съдружник, а се пробват принудително да я трансфорат в съдружник. Цинично ѝ е възложен статут на претендент за участие в Европейски Съюз, което е ужасяващ цинизъм. Бедната Босна и Херцеговина трябваше да чака - извънредно оскърбление. Това е днешният Европейски Съюз, бедност, нула ", съобщи хърватският президент, представен от вестник " Ютарни лист ".

Миланович счита, че спорът в Украйна " е бил неминуем ". " Цялата западна и американска философия на войната е да нападнеш доста по-слабия и да му изпиеш кръвта, да го пребиеш, да унищожиш страната му ", сподели той, изразявайки мнение, че в този случай Русия и Съединени американски щати са влезнали в спора съзнателно. " Това е американска война, която се води на гърба на Украйна, само че с американски пари ", уверен е хърватският президент.

Миланович приказва и за пагубното положение на военната подготвеност на страната, като акцентира, че се желае цялото хърватско въоръжение да бъде предадено на Украйна. " И кой ще ни отбрани? Американците? Начинът, по който те пазят Украйна? Интересува ме бойната подготвеност на пехотата при положение на рецесия, тъй като пехотата е всичко ", акцентира президентът.

 

Източник " Гласове "

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и ! 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР