Украйна нанесе най-масираната си атака срещу Русия, Макрон готов да

...
Украйна нанесе най-масираната си атака срещу Русия, Макрон готов да
Коментари Харесай

Украйна нанесе най-масираната си атака срещу Русия, Макрон готов да праща войски


Украйна нанесе най-масираната си офанзива против Русия, Макрон подготвен да праща войски. Украйна нанесе най-масираната си офанзива против склад за бомбите ФАБ в Русия. Кремъл разгласи унищожаването на всичките 66 дрона, което изданието слага под подозрение, цитирайки сателитни фотоси на следствията от офанзивата, снимали
изгорели здания и купища унищожени самолети.
Ударът с дронове по съветското военно летище „ Крушчевская “ със склад за планиращи бомби (КАБ или ФАБ) в Кубан на 27 април беше една от най-големите атаки с потребление на БПЛА на съветска територия след началото на съветската военна намеса, написа сп. Forbes, представено от „ Фокус “.
Отбелязва се, че Кремъл разгласи унищожаването
на всичките 66 дрона, което изданието слага под подозрение, цитирайки сателитни фотоси на следствията от офанзивата, снимали изгорели здания и купища унищожени самолети.

„ Изображенията може също да демонстрират унищожаването на най-малко един изтребител-бомбардировач Су-34, главният притежател на ФАБ на съветските Военновъздушни сили “, написа списанието.
Посочва се, че от средата на предходната година ФАБ
са се трансформирали в „ чудотворно оръжие “ за руснаците, а украинците на практика нямат ограничения за противопоставяне. С изключение на сходни офанзиви против авиобази.

Предполага се, че ударът по съветската авиобаза Кушчевская е унищожил десетки планиращи бомби. Според украинския президент Володимир Зеленски единствено през април Русия е употребила повече от
3200 управляеми бомби против Украйна.
Междувременно френският президент Еманюел Макрон още веднъж не изключи опцията западни войски да бъдат изпратени в Украйна. В изявление, оповестено през днешния ден от английското издание „ Икономист “, той споделя, че би трябвало да „ зададем (този) въпрос “, в случай че Москва пробие фронтовите линии и Киев изиска това, съобщи Франс прес.
„ Ако руснаците пробият фронтовите линии
и има искане от Украйна – което не е казусът през днешния ден – би трябвало законно да си зададем въпроса “, показва френският президент пред английския седмичник. Да го изключим априори значи да не сме си взели поука от последните две години, когато страните от НАТО в началото изключваха изпращането на танкове и самолети в Украйна, преди най-сетне да трансформират решението си, добави френският водач.
Според Макрон „ доста страни (…) са разбрали “
метода на Париж и са се съгласили с неговата позиция по този въпрос, „ с това, че е добра “. Така той разяснява изказването си, направено след конференция, отдадена на Украйна в Париж, че няма да изключи опцията за изпращане на сухопътни сили на западни страни в зоната на специфична военна интервенция, прибавя ТАСС.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР