Украйна извърши своите удари с дронове с най-дълъг обсег в

...
Украйна извърши своите удари с дронове с най-дълъг обсег в
Коментари Харесай

Украйна нанесе удари върху руска фабрика за дронове на 1300 км от границата

Украйна извърши своите удари с дронове с най-дълъг обхват в Русия повече от две години след пълномащабната война на Москва, ранявайки минимум дузина души при нахлуване против промишлен оборудване и рафинерия на повече от 1300 км зад вражеските линии.

Украински дронове във вторник удариха специалната икономическа зона Алабуга в Татарстан, където се намира оборудване, произвеждащо проектирани от Иран дронове Shahed, които Русия употребява за офанзиви против Украйна. Най-малко 12 души са били ранени в студентско общежитие на място, съгласно държавния информативен бюлетин ТАСС.

Видеоклипове, оповестени в обществените медии, демонстрират по какъв начин един от дроновете в Алабуга се разрушава в постройка, последван от огнена детонация.

Третата по величина петролна рафинерия в Русия в близкия град Нижнекамск също беше развалена при офанзивата. Украински дрон удари завода за първична преправка на нефт на рафинерията, причинявайки пожар, който службите за незабавна помощ потушиха за 20 минути, споре...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР