Украйна има ясен план за ново контранастъпление срещу руските сили,

...
Украйна има ясен план за ново контранастъпление срещу руските сили,
Коментари Харесай

Зеленски: Украйна има план за нова офанзива срещу Русия

Украйна има явен проект за ново контранастъпление против съветските сили, сподели в неделя президентът Володимир Зеленски, добавяйки, че не може да разкрива детайлности обществено, предава " Ройтерс ".

Войските на Киев организираха контранастъпление предходната година, само че не съумяха да пробият квалифицираните отбранителни линии в окупираните от Русия южни и източни елементи.

" Има проект (за контранастъпление), проектът е явен, не мога да ви кажа детайлности ", сподели Зеленски на конференция в столицата Киев.

Той сподели, че огромна военна смяна, която докара до по-рано този месец, е обвързвана с новия проект за деяние на бойното поле.

" Този ​​план е обвързван със промяната на управлението, има съответните промени. Няколко проекта ще бъдат готови заради приключване на информация ", сподели Зеленски, без да посочи детайлности.

Зеленски сподели по-рано, че проектите на Киев за осъществяване на контранастъпление предходната година са изтекли и са се озовали " на бюрото в Кремъл ", преди интервенцията даже да е почнала.

Той не сподели по какъв начин е станало това приключване.

Зеленски сподели още, че ротациите на войските са сериозно значими за военните старания и че Украйна би трябвало да приготви по-добре своите аварийни сили.
 31 хиляди украински бойци починали на фронта за две години Обновена
31 хиляди украински бойци починали на фронта за две години

Публично Володимир Зеленски назова загубите
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР