Украйна и Англия трябва да определят последния полуфиналист на UEFA

...
Украйна и Англия трябва да определят последния полуфиналист на UEFA
Коментари Харесай

Може ли Украйна да спъне Англия по пътя към титлата?

Украйна и Англия би трябвало да дефинират последния полуфиналист на UEFA EURO 2020. Срещата е на стадио "Олимпико " в Рим и ще започва в 22:00 часа., както и да я.

Украйна съумя да се класира на тази фаза с благополучен гол в добавеното време против Швеция, а Англия се оправи с Германия. Няма по какъв начин да не определим футболистите на Гарет Саутгейт за любимец в мача. Това е изцяло заслужено с оглед показаното до момента на шампионата, а и мненията на специалистите приказват точно за това.

Английските медии не считат, че отборът на Украйна е сериозна преграда по пътя към полуфиналите и към този момент се вършат сметки, кой всред Чехия и Дания е по-подходящ противник за мача на 7 юли. Дали това подценяване няма да се окаже в интерес на Украйна.

Трябва да се означи, че до този стадий на шампионата Англия продължава без позволен гол, а Украйна е на противоположния полюс - позволява гол във всеки един мач. Все отново във футбола има и сензации, а тимът на Шевченко ще се опита да направи тъкмо това, да изненада противника.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР