Украйна е в добра позиция за контранастъпление. Това каза главнокомандващият

...
Украйна е в добра позиция за контранастъпление. Това каза главнокомандващият
Коментари Харесай

Ген. Кристофър Каволи: Украйна е в добра позиция за контранастъпление

Украйна е в добра позиция за контранастъпление. Това сподели главнокомандващият съюзническите сили на НАТО в Европа военачалник Кристофър Каволи по време на чуване пред Комитета по въоръжените сили на Конгреса на Съединени американски щати.

 

" Според моделирането, което направихме доста деликатно с тях, украинците са в добра позиция ", сподели той, представен от CNN.

 

Foreign Policy хвърля подозрение, че Украйна има задоволително оръжия за сполучлива контраатака.

Той обаче означи, че макар колосалните загуби във войната, през днешния ден на територията на Украйна има струпани повече сухопътни сили на Руската федерация, в сравнение с при започване на пълномащабното навлизане. Освен това, с изключение на тези, руснаците имат и други запаси. Така да вземем за пример, Военновъздушни сили на Русия са изгубили доста малко, уточни той - едвам 80 самолета, до момента в който Русия към момента разполага с 1000 изтребители и бомбардировачи.

 

При това на други места съветските сили не са усетили следствията от украинската война - даже в противен случай, в Атлантическия океан Русия е нараснала патрулирането на своите подводници. "...техните патрули в Атлантика са на високо равнище, в множеството случаи на по-високо равнище, в сравнение с сме виждали през последните години ", добави ген. Каволи.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР