Украйна е поискала 3500 чифта зимни ръкавици – Пролетта дойде,

...
Украйна е поискала 3500 чифта зимни ръкавици – Пролетта дойде,
Коментари Харесай

Христо Гаджев: Ако ще предоговаряме МВнР, тогава ще предоговаряме всички министерства наново

Украйна е поискала 3500 чифта зимни ръкавици – „ Пролетта пристигна, а ръкавиците – не ”, сподели Гаджев

„ Ако няма да си поддържаме джентълменското съглашение, то тогава ресорът на всеки един, с изключение на министъра на образованието, би трябвало да се контракти след ротацията ”. Това съобщи депутатът от ГЕРБ-СДС Христо Гаджев в предаването „ Офанзива с Любо Огнянов ” по NOVA NEWS. Той сподели, че имена за външен министър на България след предстоящата промяна на премиера Николай Денков с Мария Габриел на 6 март не са обсъждали.

За Николай Денков е записано в съглашението, че ще бъде министър на образованието, по тази причина настояваме да бъде там, съобщи депутатът на ГЕРБ.

„ Ако някой желае да изявява гласа на политическата си мощ, има интернационалните секретари, които се назначават вътрешнопартийно и вземат участие в междупартийните конгреси ”, сподели Гаджев. Така той отговори на думите на Денков, че упорства да е външен министър, с цел да се чува гласа на Политическа партия в чужбина.

„ Ако ще ще предоговаряме Министерство на външните работи, тогава ще предоговаряме всички министерства отначало “, разясни националният представител като той акцентира, че се чака решението на Денков и Габриел.

Все още не са отпътували БТР-ите за Украйна, които бяха предоставени от Министерство на вътрешните работи, посочи Гаджев, който е ръководител на Комисията по защита в Народното събрание. Според него забавянето за превозване на машините е слаба организация.

Той изясни, че през ноември от Украйна са поискали да дават 3500 зимни ръкавици. „ Пролетта пристигна, а ръкавиците – не ”, сподели Гаджев и съобщи, че няма пояснение за това закъснение.

 

 


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР