Украйна е почти най-корумпираната страна в Европа. Поне според индекса

...
Украйна е почти най-корумпираната страна в Европа. Поне според индекса
Коментари Харесай

Германски медии: Корупцията в Украйна е на всяка крачка

Украйна е съвсем най-корумпираната страна в Европа. Поне съгласно показателя на корупцията на Transparency International. Само една страна на европейския континент е в по-лошо състояние във връзка с корупцията - Русия.

Това е проблем, който украинците осъзнават мъчително, оповестява немският „ Тагесшау”. " Не е огромна философия да се разбере, че имаме корупция в огромни мащаби. Разликата сред Европейския съюз и Украйна е, че корупцията се демонстрира съвсем на всяко равнище на ръководство - от най-обикновените хора до евентуалния министър-председател “, споделя Максим – млад мъж от Киев, който сега в обезпечава дронове и помощи за армията.

Много от приятелите му се занимават с филантропична помощ. Със особено позволение на мъжете се позволява също да напущат страната за къс интервал от време. На границата Максим и приятелите му имат неприятно прекарване: „ Колата на нашите другари беше спряна на границата. Някои от граничните чиновници желаеха пари за влизане. Случаят обаче бързо се обяснява, украин
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР