Украинското военно разузнаване каза във вторник, че отряд за специални

...
Украинското военно разузнаване каза във вторник, че отряд за специални
Коментари Харесай

Украйна твърди, че е потопила руски военен кораб край Крим в така необходимата победа на фона на загуби на фронтовата линия

Украинското военно разузнаване сподели във вторник, че отряд за специфични интервенции от раздраната от война страна е съумял да потопи различен съветски боен транспортен съд. Разузнавателната организация разгласява изказване рано във вторник сутринта, в което се споделя, че съветският патрулен транспортен съд " Сергей Котов " е бил погубен покрай Керченския проток, край крайбрежията на окупирания от Русия Крим.

В него се споделя, че корабът е бил потънал при интервенция, извършена през нощта от подразделението на специфичните сили " Група 13 " благодарение на украински създадени морски дронове Magura V5. Той оцени загубите за съветския флот на към 65 милиона $.

Видео, оповестено в обществените медии от военното разузнаване на Украйна, демонстрира, че това е офанзивата с дрон против съветския транспортен съд.

Броят на екипажа, който е бил на борда на патрулния транспортен съд, и тяхната орис към момента се прецизират, съгласно Андрий Юсов, представител на Главното ръководство на разузнаването на Министерството на защитата на Украйна. Той сподели, че се...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР