Украинският военен министър Олексий Резников (на снимката) изрази мнение, че

...
Украинският военен министър Олексий Резников (на снимката) изрази мнение, че
Коментари Харесай

Украинският военен министър: Русия може да направи още един жест на добра воля

" Украинският боен министър Олексий Резников (на снимката) изрази мнение, че Русия може да направи още един жест на благосклонност поради неуспеха на войната ѝ в Украйна ", това написа в. " Украинская истина ".
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 10336
По думите на ръководителя на силовото ведомство в Киев в Кремъл е почнало търсене на опрощение пред съветските жители на следващия крах на силите на Москва.

" Ако проучваме наличието на изявленията в публични и свързани с властта в Русия осведомителни канали, ще забележим изречения от вида на " Трябва да прекратим специфичната военна интервенция " (официалната дефиниция на агресията), " Трябва да преминем към защита ", " Трябва да запазим новите си територии ", и сходни ", добави Резников.

" При следващия триумф на въоръжените ни сили в Москва евентуално ще измислят някаква злополука, повреда в АЕЦ или нещо сходно. Тя ще послужи като опрощение за изтеглянето на бойците и офицерите на окупаторите от нашата страна ", уточни още министърът.

" Въпросният " прелом " ще стане претекст за края на по този начин наречената военна интервенция ", добави Резников.

По-рано от Главното ръководство на разузнаването (ГУР) към Министерството на защитата на Украйна обявиха: Ние би трябвало да отрежем окупирания през 2014 година черноморски полуостров Крим от Русия. Това ще принуди Москва да направи жест на благосклонност във връзка с Крим.

От думите на представителя на ГУР Андрий Черняк това може да стане с акция против Кримския мост. Съоръжението, тържествено намерено през 2019 година от съветския президент Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През, свързва източния украински град Керч със западното съветско населено място Таман.

Пропагандната машина на Москва използваше фразата " Жест на благосклонност ", когато бе принудена да изтегли военните си от Змийския остров, покрай врата Одеса (30 юни 2022 г.), и град Херсон (11 ноември 2022 г.), напомня екипът на

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР