Украинският външен министър Дмитро Кулеба отрича падналите в Полша ракети

...
Украинският външен министър Дмитро Кулеба отрича падналите в Полша ракети
Коментари Харесай

Кулеба убеден: Ракетите са руски, спомнете си MH17

Украинският външен министър Дмитро Кулеба отхвърля падналите в Полша ракети са да пристигнали от Украйна и упрекна съветската агитация за тази версия.

Сега Русия популяризира тайна доктрина, съгласно която на полската доктрина е паднала ракета на украинската противовъздушна защита. Което не е правилно. Никой не би трябвало да има вяра на съветската агитация или да усилва нейните послания. Този урок би трябвало да е теоретичен от дълго време след свалянето на полет MH17, написа министърът в профила си в Туитър.

Две създадени в Русия ракети удариха нощес на територията на Полша, убивайки двама души. Първоначално бе обявено, че ракетите са съветски. По-късно обаче американският президент Джо Байдън разяснява, че ракетите може да не са изстреляни от Русия.

Президентът на Полша Анджей Дуда удостовери, че съгласно първичната информация ракетата, предизвикала детонацията в Източна Полша и гибелта на двама души е създадена в Русия, само че акцентира, че към този миг няма задоволително безапелационни доказателства кой я е изстрелял.
ТЕМА преди 17 минути 132 преди 42 минути 532 преди 53 минути 668
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР