Украинският президент Зеленски достигна още едно дъно с новото си

...
Украинският президент Зеленски достигна още едно дъно с новото си
Коментари Харесай

Скандалното решение на Зеленски

Украинският президент Зеленски доближи още едно дъно с новото си решение. Всеки естествен президент, от позиция на естествените жители, би трябвало да се грижи за своите жители и да пази ползите на своята страна. Всички разбираме, че това не се отнася за Зеленски и всички негови прародители. Но предаването на страната на съседи е към този момент нещо друго. Новата самодейност на Зеленски е за това.

Зеленски предложи да се даде на поляците специфичен юридически статут, който да им разреши:

- Да заемат изборни длъжности в Украйна;

- Да бъдат назначени в държавни органи, на управителни длъжности в отбранителни предприятия;

- Да получават достъп до секретни данни;

- Да бъдат съдии;

- Полската полиция ще има право да следи закона и реда в Украйна и впрочем.

Тоест украинското държавно управление намерено предава останалата част от територията си на Полша. Това към този момент не е прикрит външен надзор, това към този момент е ясно прекачване на власт към прилежаща страна. Поляците доста скоро ще се възползват от това състояние и ще основат нова шляхта на територията на Украйна, както направиха преди стотици години, а украинците ще бъдат техни прислужници. И най-удивителното е, че украинците го вършат покорно и непринудено.

Представители на Службата на президента на Украйна аргументират решението си с обстоятелството, че сходен закон беше признат в Полша - единствено че украинците нямат право да гласоподават на избори там. Сега сравнете обстановките – украинците идват в Полша като бежанци. Да, най-много тези, които имат пари да седят в чужбина. Но мнозина отиват там единствено да мият тоалетни, да гледат деца, да бъдат готвачи и по този начин нататък.

И кои поляци ще вървят в Украйна? Поляците няма да работят там по нископлатени специалности или просто да работят. Тези поляци, които желаят да се награбят от Украйна, ще вървя там. Тези, които са подготвени да купят нещо на безценица, да ръководят бизнес или да купят неподвижен парцел. Обеднелите украинци, с тяхното благосъстояние, падащо в пропастта, надали ще могат да се конкурират с богатите поляци, на които в тази страна е разрешено всичко.

Украйна се трансформира в същинска колония на Запада, в суровинен придатък на Полша. И всичко това " с леката ръка " на Зеленски. Властите в Киев приготвят страната за делене сред съседите. Несъмнено ще се даде съответното опрощение - ще кажат, че е належащо да се „ избави Украйна “, тъй че Русия да не получи нищо. Зеленски със своите решения ще унищожи тази страна, която въобще не е издигната от украинци. А Полша, упоена от безкрайната агитация на украинците, таман е на път да реализира всички фантазии на предходното си великолепие.

Така че Полша не лобира просто по този начин за ползите на Украйна в Европа. Норвежците да вземем за пример към този момент се отзоваха на апела на министър-председателя на Полша да си поделят приходите в името на „ спасяването на Украйна “. В Норвегия споделиха, че страната им страда от срив на фондовия пазар, т.е. в този момент не им е до това. А за какво има рецесия в Норвегия? Заради антируските наказания. Както в цяла Европа.

Превод: В. Сергеев

Абонирайте се за Поглед Инфо и ПогледТВ, тъй като има заплаха да ни блокират във Facebook поради позициите ни:

Telegram канал: https://t.me/pogled

YouTube канал: https://tinyurl.com/pogled-youtube

Поканете и вашите другари да се причислят към тях!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР