Украинският президент Володимир Зеленски въведе санкции срещу стотици физически и

...
Украинският президент Володимир Зеленски въведе санкции срещу стотици физически и
Коментари Харесай

Зеленски санкционира стотици, свързани с Русия за 50 години

Украинският президент Володимир Зеленски вкара наказания против стотици физически и юридически лица, свързани с Русия.
Прочетете още
Указът визира 120 физически и 287 юридически лица, а рестрикциите включват заледяване на активи, възбрана на търговски интервенции, отменяне на лицензи.

Срокът на деяние на глобите е 50 години. Зеленски заяви, че след масираните съветски офанзиви е възобновено електроподаването в множеството наранени региони.

Според специалисти, представени от Би Би Си, опитите на Русия да срутен енергийната инфраструктура на Украйна не са постигнали стремежи резултат.

На фронта тежките сражения в Донбас не престават, като най-сложна остава обстановката към Бахмут.

Зеленски отхвърли присъединяване на Украйна в есенните детонации по подводните газопроводи  " Северен поток ". Той смята, че такава информация има за цел закъснение на помощта за украинците.

" Що се отнася до гърмежите на " Северен поток, ние нямаме нищо общо с това ", сподели Зеленски на взаимна конференция с министър-председателя на Финландия Сана Марин в Киев на 9 март, съобщи " Укринформ ". Мисля, че това е единствено в интерес на Руската федерация или има и някои бизнес групи, които са заинтригувани да не бъдат наложени мощни наказания, тъй като техният бизнес страда, а такива групи може да има освен в Русия ", сподели Зеленски.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР