Украинският президент Володимир Зеленски се изяви по време на церемонията

...
Украинският президент Володимир Зеленски се изяви по време на церемонията
Коментари Харесай

Зеленски с видеопослание на Грами, победителите

Украинският президент Володимир Зеленски се изяви по време на церемонията по раздаването на музикалните награди „ Грами ”, съобщи Асошиейтед прес.

„ Нашите музиканти носят бронежилетки, вместо смокинги. Те пеят на ранените в лечебни заведения, даже на тези, които не могат да ги чуят ”, съобщи президентът в авансово записано обръщение, излъчено на видеостената в залата в Лас Вегас.

„ Запълнете мълчанието с вашата музика. Запълнете го в този момент, с цел да разкажете нашата история. Кажете истината за войната във вашите обществени мрежи, по малкия екран, подкрепете ни както можете, само че не стойте безмълвни. И по-късно ще настане мир в нашите градове ”, сподели украинският водач.

Дуото „Силк Соник“ завоюва премията 64-ото издание на „Грами“ за ария на годината.

Проектът, в който вземат участие Бруно Марс и Андерсън Паак, сграбчи статуетката за песента „Leave The Door Open“. Дуото Бруно Марс и Андерсън Паак извършиха песента на откриването на церемонията и се завърнаха минути по-късно, с цел да одобряват трофея си. „Заради вас, хора, аз и Анди ще пеем тази ария завинаги“, сподели Марс.

Оливия Родриго получи премията за най-хубав нов реализатор, а също по този начин бе отличена за най-хубав поп албум и най-хубаво поп осъществяване.
 Оливия Родриго получи премията за най-хубав нов реализатор / БГНЕС
Групата „Фу Файтърс“ завоюва и трите награди „Грами“, за които беше номинирана – за най-хубав рок албум, най-хубаво рок осъществяване и най-хубава рок ария. Преди малко повече от седмица барабанистът на групата Тейлър Хокинс умря ненадейно. Никой от „Фу Файтърс“ не се появи на церемонията, макар че по време на телевизионната церемония вечер се очакваше да бъде отдадена респект на 50-годишния Хокинс.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР