Украинският президент Володимир Зеленски предупреди, че ядрената война може да

...
Украинският президент Володимир Зеленски предупреди, че ядрената война може да
Коментари Харесай

Зеленски: Ядрената заплаха е реална

Украинският президент Володимир Зеленски предизвести, че нуклеарната война " може да стане действителност " .

" Руският президент Владимир Путин желае да изплаши целия свят ", съобщи Зеленски в изявление за предаването " Face The Nation " по CBS.

" Вижте, може би през вчерашния ден това беше блъф. Сега това може да е действителност. Путин окупира нашата атомна електроцентрала и в град Енергодар . Тази атомна електроцентрала има шест блока. И той продължава изнудването си, обвързвано с износа ни на електрическа енергия за Европа ", добави Зеленски.

" Не мисля, че той блъфира. Мисля, че светът го възпира и лимитира тази опасност. Трябва да продължим да оказваме напън върху него и да не му разрешаваме да удължава войната ", продължи украинският президент.

Коментарите на Зеленски идват, откакто той даде обещание да се отнася с предаващите се съветски войски по " цивилизован метод ". На собствен ред Путин подписа законопроект , признат от съветския парламент предходната седмица, който планува всеки боец, който дезертира, непринудено се съобщи или не се подчини на заповед за стълкновение, да бъде наказван с до 10 години затвор.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР