Украинският президент Володимир Зеленски не трябва да бъде притискан от

...
Украинският президент Володимир Зеленски не трябва да бъде притискан от
Коментари Харесай

Борис Джонсън против да се притиска Украйна за мирно, но лошо споразумение

Украинският президент Володимир Зеленски не би трябвало да бъде притискан от международните сили да одобри неприятно спокойно съглашение с съветския президент Владимир Путин. Това съобщи английският министър председател Борис Джонсън, представен от " Ройтерс ".

На държавно съвещание английският външен министър Лиз Тръс заяви, че Лондон приготвя спомагателни наказания против Русия за нахлуването й в Украйна.

импортиран от неговите депутати през вчерашния ден, увери министрите си, че Англия ще " остане отпред " на поддръжката за Украйна, уточни представител на английския министър председател.

" Той (Джонсън - бел.ред.) съобщи, че е жизненоважно президентът Зеленски да не бъде притискан да одобри неприятен мир, като означи, че неприятните мирни съглашения са нетрайни. Той сподели, че светът би трябвало да заобикаля всеки вероятен резултат, при който неоправданата експанзия на Путин наподобява увенчана с триумф ", изясни представителят.
 Висш политик: Русия е подготвена да подпише спокойно съглашение с Киев
Висш политик: Русия е подготвена да подпише спокойно съглашение с Киев

Украйна трябвало да остане неутрална страна като Австрия

Проучване, извършено в края на май, демонстрира, че към 82% от украинците считат, чев рамките на спокойно съглашение с Русия.

По време на се стигна до разискване на проект за спокойно съглашение, който предвиждаше също извънблоков безпристрастен статут на Украйна при непокътната опция за участие в Европейски Съюз. В него се предвиждаше споразумяване на статута на Крим и Донбас да стане на по-късен стадий.

Впоследствие този проект беше оставен настрани, а договарянията на практика стопираха, като и двете страни се упрекват взаимно за техния неуспех. Украинските управляващи неколкократно дадоха да се разбере, че.

Според някогашния шеф на английския общоприет щаб лорд Ричард Данат обаче съветските войски няма да изоставен непринудено окупираните територии на Украйна, а украинският президент Володимир Зеленски ще би трябвало да одобри, че
 Британски военачалник: Вероятно Зеленски ще би трябвало да се помири със загуба на територии
Британски военачалник: Вероятно Зеленски ще би трябвало да се помири със загуба на територии

Русия нямало сама да си тръгне от Украйна
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР