Украинският президент Володимир Зеленски и унгарският премиер Виктор Орбан разговаряха

...
Украинският президент Володимир Зеленски и унгарският премиер Виктор Орбан разговаряха
Коментари Харесай

Виктор Орбан призова Украйна да приеме предложението за временно прекратяване на огъня с Русия

Украинският президент Володимир Зеленски и унгарският министър председател Виктор Орбан разговаряха през вчерашния ден в Киев за съдействие в инфраструктурния и енергийния бранш и търговията и обмениха отзиви по опциите за мир в Украйна.

На състоялата се след диалога конференция унгарският министър председател предложи на Киев да обмисли предложение за краткотрайно преустановяване на огъня с Русия, с цел да се придвижат страните към мирни договаряния. Той уточни, че мирът е значим освен за Украйна, само че и за цяла Европа.

Виктор Орбан посети Украйна на 2 юли.

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед119137Проф. Нако Стефанов: В Украйна към този момент има натовски елементи. Има даже пленени!Алтернативен Поглед20090Габриел Вълков - водач на младежите на Българска социалистическа партия, за консолидацията в лявото политическо пространствоАлтернативен Поглед29302Полк. Славчо Велков: Заради Израел има заплаха от разрастване на широкомащабна близкоизточна войнаАлтернативен Поглед20671Полк. Славчо Велков: Терористичният акт в Дагестан - акт на религиозно стимулиран тероризъмАлтернативен Поглед13381Н.Пр. доктор Желко Йович: Стратегическа цел на Сърбия е участието в Европейски Съюз, само че до тогава за какво да не може да партнираме с БРИКСАлтернативен Поглед119137Проф. Нако Стефанов: В Украйна към този момент има натовски елементи. Има даже пленени!Алтернативен Поглед98726Проф. Иво Христов: За последните 120 години нито един прелом в България не е дело на вътрешен факторАлтернативен Поглед76552 Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР