Украинският президент каза, че той и г-н Sunak са говорили

...
Украинският президент каза, че той и г-н Sunak са говорили
Коментари Харесай

Русия е изстреляла 500 ракети и дронове срещу Украйна само за пет дни, каза Зеленски пред Sunak

Украинският президент сподели, че той и господин Sunak са говорили за по-нататъшно съдействие в региона на защитата с необикновен акцент върху противовъздушната защита и качествата за далечни дистанции.

В своето нощно видеообръщение към нацията господин Зеленски сподели, че съветската бомбардировка е имала за цел да аргументи оптимално заличаване на инфраструктурата на страната му.

Смята се, че Русия е възстановила въздушните си оръжия с поддръжка от съдружниците Иран и Северна Корея. На 29 декември Путин предприе най-голямата си въздушна офанзива от войната до момента, като умъртви минимум 39 души.

Говорейки малко след тази офанзива против Украйна предходната седмица, господин Сунак приказва, с цел да осъди дейностите на съветския президент.

„ Тези необятно публикувани офанзиви против градовете на Украйна демонстрират, че Путин няма да се спре пред нищо, с цел да реализира задачата си за премахване на свободата и демокрацията. Няма да му позволим да завоюва. Трябва да продължим да поддържаме Украйна – толкоз дълго,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР