Украинският министър на отбраната Олексий Резников ще подаде оставка и

...
Украинският министър на отбраната Олексий Резников ще подаде оставка и
Коментари Харесай

Украински депутат твърди, че министърът на отбраната ще подаде оставка

Украинският министър на защитата Олексий Резников ще подаде оставка и на мястото му ще бъде назначен Рустем Умеров, понастоящем началник на фонд, ръководещ държавното имущество, съобщи украинският информативен уебсайт НВ.

Публикацията се базира на украинския народен представител Ярослав Железняк. Още няма публично удостоверение от държавното управление.

Не е ясно от какво може да бъде провокирана оставката на Резников, който в предишното беше упрекван след медийни разкрития за раздути цени  при снабдяването на въоръжените сили.

Железняк споделя още, че евентуално Резников ще бъде назначен за украински дипломат във Англия.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР