Украинският министър на отбраната Алексей Резников призова в профила си

...
Украинският министър на отбраната Алексей Резников призова в профила си
Коментари Харесай

НА ФОНА НА ВОЙНА: Украинският министър на отбраната си качва весели снимки от фронта

Украинският министър на защитата Алексей Резников прикани в профила си във фейсбук за всеобща готовност на доброволци, даже и на тези над 60 година, които са били изключени от първата вълна.

Той помоли всеки мъж, без значение от възрастта, да се яви на работа, само че единствено за лицата над 18 година

В обявата се споделя, че има обилни загуби в редиците на съветската войска и че Украйна скоро ще получи „ спомагателни подкрепления под формата на съвременни оръжия и други запаси от нашите сътрудници “.

Ето и апела на министъра:

„ Скъпи украинци!

Пълномащабната офанзива на Русия против страната ни продължава към този момент 30 часа. Благодарение на героизма на нашите бранители и бранители, Украйна застана в първия, най-труден ден. Нашествениците са понесли обилни загуби. Днес ще бъдем по-силни.
Само в Киев към този момент има 18 000 пушки и съответното бойно съоръжение, които към този момент са раздадени и не престават да се раздават на нашите бойци. Освен това взех решение, в съгласие с командващия въоръжените сили бригаден военачалник Юрий Галушкин, да включа във въоръжените сили патриоти на възраст над 60 години, които са обществено и физически подготвени да поемат властта.
Освен това прекарах по-голямата част от нощта в диалози с сътрудници министри на защитата, които ни оказват непрекъсната поддръжка. Реакцията на хората става по-ясна. Скоро ще получим спомагателна поддръжка под формата на съвременни оръжия и други запаси от нашите сътрудници.
Вече успяхме да разбием проектите на съветските окупатори. Сега е значимо да се унищожи морето от неистини, основано от Кремъл.
Трябва да покажем на света и на хората в Русия, че съветските войски бомбардират мирни градове, убиват дами и деца. И че всички, които мълчат, стават съучастници на убийци. А тези, които пречат на Украйна да се бори или да блокира глобите против държавата-убиец, замърсяват ръцете си с кръвта на почтени хора “.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР