Украинският лидер квалифицира очакваното заключение на Брюксел като историческо и

...
Украинският лидер квалифицира очакваното заключение на Брюксел като историческо и
Коментари Харесай

Зеленски категоричен: Украйна ще бъде в Европейския съюз

Украинският водач квалифицира предстоящото умозаключение на Брюксел като " историческо " и увери, че Киев към този момент приготвя идващите си стъпки след представянето на отчета. Същевременно той призна, че ще се изисква работа за адаптирането на страната му към стандартите на Евросъюза:

 

" Ние ще реализираме това посредством трансформацията на нашата страна - вътрешна промяна, която е напълно в полза на нашия народ. За Украйна Европейският съюз значи икономическа сигурност и обществена непоклатимост, а за Европейския съюз Украйна значи подсилване на цялата общественост. И е доста значимо депутатите от Върховната Рада на Украйна да продължат да поддържат законодателните начинания, които са нужни за нашата европейска интеграция ", акцентира Зеленски.

 

В Одеса и Одеска област след среднощ беше оповестена въздушна паника. Съобщението беше оповестено на уеб страницата на Одеския градски съвет. По информация на оперативното командване " Юг " в " Телеграм " през нощта е имало нараснала заплаха от ракетен обстрел от Черно море.

 

Генералният щаб осведоми, че силите му са отбили офанзиви покрай Купянск, Маринка и Авдеевка. В Херсонска област при гърмеж на мина е умрял 41-годишен фермер, е съобщил губернаторът Олександр Прокудин. 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР