Украинският боксьор Александър Усик, който е носител на титлите в

...
Украинският боксьор Александър Усик, който е носител на титлите в
Коментари Харесай

Усик към Фюри: Шкембак, идвам за теб!

Украинският боксьор Александър Усик, който е притежател на купите в тежката категория при експертите във версии WBO/WBA/IBF/IBO, още веднъж насочи предизвикателство към Тайсън Фюри.

Британецът държи трофея във версия WBC и сега мениджърите на двамата боксьори водят договаряния за мач посред им, който да сплоти всички трофеи.

Разговорите са в напреднала фаза и следва в околните дни да бъде оповестено къде ще е мача. С наближаването на срещата двамата боксьори започнаха да подгряват борбата със словесна война между тях.

Усик си избра да назовава Фюри " шкембак " и към този момент качи няколко видеа, в които се обръща по този начин към него. В последното украинецът тренира в басейн и споделя " Шкембак, пристигам за теб ".

Hey, Belly I’m coming for you!@Tyson_Fury
— Alexander Usyk (@usykaa)
Войната стартира британеца, който пръв се обърна надменно към съперника си, само че в този момент дава заден ход. Усик също по този начин е неудовлетворен от държанието на британеца, който съгласно него се държал двулично и непредсказуемо.

Британецът непрекъснато акцентира, че стремежът му е да вземе оптимално повече пари, до момента в който украинецът твърди, че е подготвен да се бие и без пари.

Промоутърът Боб Аръм разкри, че Усик желае систематизиране на наградния фонд по равно сред двамата боксьори, което съгласно него било незаслужено, в случай че мачът е в Лондон.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР