Украинският бизнесмен Борис Ножкин, собственик на луксозен комплекс в Добринище,

...
Украинският бизнесмен Борис Ножкин, собственик на луксозен комплекс в Добринище,
Коментари Харесай

Горещо разкритие! Украински богаташ с тузарски комплекс в Добринище е ранил Милена Милутинова и бивш депутат

Украинският предприемач Борис Ножкин, притежател на първокласен комплекс в Добринище, катастрофира с джипа си „ Хюндай”, като се заби челно в „ Мазда”, в която пътувала някогашната депутатка, в този момент тв журналистка, Милена Милотинова. Тежката злополука стана на пътя сред Симитли и Банско. Милена Милотинова пътувала дружно с приятелката си Елисавета Панкова, двете се прибирали от Банско. Челният конфликт сред двата автомобила стана завчера към 18,50 часа, написа struma.bg.

От ОД на Министерство на вътрешните работи – Благоевград оповестиха, че „ Хюндай “, ръководен от 56-годишния лидер от Добринище, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост, на дясна крива навлиза в лентата за насрещно придвижване и се удря в лек автомобил „ Мазда”, който е ръководен от Елисавета Панкова. При конфликта потърпевши лидерката и пътничката в лекия автомобил „ Мазда “. Пострадалите дами са признати в незабавно поделение на благоевградската болница в 20,10 часа.

„ И двете пациентки не са губили схващане, те са употребили предпазните колани и имат недоволства от болки в гръдния кош”, сподели дежурният доктор доктор Димитър Валюков. Той разясни, че едната от тях е с пострадване в региона на главата и порезна рана на ръката, другата е с болки в гърдите. „ Отварянето на еърбеците ги е предпазило от съществени пострадвания. Направени са им проучвания в образна диагностика на глава, шийни прешлени и гръден панер, тежки контузии не са открити. Двете са в устойчиво положение и са освободени за домашно лечение”, сподели доктор Валюков.

Пробите за съществуване на алкохол в кръвта на водачите с техническо средство са негативни. Взети са им и кръвни проби за алкохол. Причините за пътния случай се изяснават от чиновници на ОД на Министерство на вътрешните работи – Благоевград. По случая е формирано досъдебно произвеждане.

Милена Милотинова бе депутат в 39-ото национално заседание от листата на Национална движение „Симеон Втори". Понастоящем е водеща на тв предаване.

Борис Ножкин е украинец, само че живее в гр. Добринище, община Банско. Той е притежател на първокласния комплекс „ Русковец “ в планинското градче. Живее там дружно със брачната половинка си Юлия и двете си дъщерички.

Местни споделиха, че е доста балансиран човек. Често пътувал до София, където се намира един от офисите на компанията му. Ножкин е измежду най-големите вложители в Добринище. Преди да стартира бизнес в Пиринско, той е живял дълги години в Швейцария.



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР