Украинските защитници и местните жители се страхуват какво ги очаква

...
Украинските защитници и местните жители се страхуват какво ги очаква
Коментари Харесай

Всички ще измрем - украинските командири се опасяват от най-лошото поради недостиг на снаряди

Украинските бранители и локалните поданици се опасяват какво ги чака по-нататък заради острия дефицит на оръжия и снаряди и настъплението на съветските войски в посока Авдеевка, написа CNN, представена от УНИАН.

" Представете си, че война наближава прага ви. Бихте ли се поколебали тогава? Имаме потребност от оръжия. Врагът е доста по-силен. Без помощ няма да оцелеем, няма да оцелеем като нация, като страна. Просто ще бъдем унищожени ", сподели командирът на едно от подразделенията на предната линия.

Той не е оптимист за това какво ще се случи, в случай че пакетът от военна помощ от 60 милиарда $, който сега е в застой в Конгреса на Съединени американски щати, не се осъществя.

" Мисля, че всички ще умрем. Всички, които са тук. Вече няма да ни има. Това няма да бъде единствено европейски проблем. Руснаците ще настъпят към Европа ", сподели боецът.

Командирът на друга част, воюваща в посока Авдеевка, също уточни неналичието на снаряди. Според него. " Руската атака е масирана " и може да им свършат боеприпасите.

По-рано съветникът на Белия дом Джон Кърби съобщи, че съветският президент Владимир Путин има несъмнена практическа изгода от това, че Конгресът на Съединени американски щати бави приемането на помощ за Украйна:

„ Дисфункцията на нашата система на Капитолийския рид несъмнено му дава опция да нарежда личните си военни позиции с огромно преимущество. “

Превод и редакция: ни

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР