Украинските войски са поразили 5 командни пункта на руските окупатори,

...
Украинските войски са поразили 5 командни пункта на руските окупатори,
Коментари Харесай

ВСУ „демилитаризираха“ 5 командни пункта на руските военни и 3 склада с боеприпаси

Украинските войски са поразили 5 командни пункта на съветските окупатори, три техни склада с муниции и 14 региона със концентриране на жива мощ, оръжия и военна техника на врага. Това се споделя в  сводката за деня, оповестена от  Генералния щаб на Въоръжените сили на Украйна, данните от която са систематизирани към  18:00 ч., заяви Униан.

Отбелязва се, че авиацията на Силите за защита през денонощието е нанесла 4 удара, при които са изумени места със концентриране на персонален състав и техника на съветските военни.

" Потвърдено е поразяването на две места със скупчване на оръжия и военна техника, както и два зенитни ракетни комплекса на съперника. Освен това украинските подразделения от противовъздушната защита смъкнаха 8 ирански ударни безпилотни летателни апарата " Shahed ", допълват от щаба.

Ракетните войски и артилерията на ВСУ са поразили 5 командни пункта на съперника, 14 региона със концентриране на жива мощ, оръжия и военна техника, 3 склада с муниции и горивно-смазочни материали, както и над 15 други значими обекти на окупаторите.

Превод Faktor.bg
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР