Украинските военни предупреждават, че продължава да се формира на територията

...
Украинските военни предупреждават, че продължава да се формира на територията
Коментари Харесай

Украйна: Болниците в Беларус са пълни с болни и ранени руски войници

Украинските военни предизвестяват, че продължава да се образува на територията на Беларус . По данни на разузнаването обществената тежест в Брестката област, изключително в регионите, където са ситуирани идващите съветски армейски елементи, доста се усилва - локалните лечебни заведения са претъпкани с съветски военнослужещи, както ранени, по този начин и заболели, заради незадоволителните условия на живот в палатковите лагери. В резултат на това медиците са принудени да отхвърлят лекуване на беларуски жители, които се нуждаят от него.

Освен това, по данни на Генералния щаб, на 12 ноември в окупирания град Мелитопол, Запорожка област, е дошъл още един поток от мобилизирани руснаци. След като идват в града, те стартират да купуват храна, цивилни облекла и огромни количества алкохолни питиета.
 ISW: Русия стремително се въоръжава от Беларус
ISW: Русия стремително се въоръжава от Беларус

Русия няма да успее да сиризира войната в Украйна

По данни на Генералния щаб на въоръжените сили на Украйна през последните 24 часа съветската войска безрезултатно се е пробвала да нападна украински позиции в Луганска и Донецка област.

В Херсонска област украинските въоръжени сили не престават да се укрепват в деокупираните селища. В същото време съветската войска построява отбранителни позиции на левия бряг на река Днепър.

През миналото денонощие оттова са били нанесени четири ракетни и 16 въздушни удара, над 40 ракетни офанзиви са осъществени от голям брой ракетни установки.

Повече от 20 обитаеми места в Запорожка, Черкаска, Харковска и Донецка област също са били изумени от съветски ракетни и въздушни удари , заяви украинският общоприет щаб в утринната си сводка.
 Русия праща в Беларус 170 танка и още доста военна техника
Русия праща в Беларус 170 танка и още доста военна техника

Това включва голямо-калибрени оръдия и минохвъргачки
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР