Украинските власти разработиха в интернет Ukraine.ua, посветен на руските военни

...
Украинските власти разработиха в интернет Ukraine.ua, посветен на руските военни
Коментари Харесай

Сайт със сирени: Украйна пусна официален раздел на държавния сайт с руските военни престъпления -

Украинските управляващи създадоха в интернет Ukraine.ua, отдаден на съветските военни закононарушения, осъществени в Украйна от 24 февруари насам. Разделът има темперамент на списък и е наличен на британски, и езици.

Сайтът е със мощно психическо влияние. Ако изберете, да се запознаете съответно излиза червен декор с надпис " Въздушна паника ". " Готови ли сте да чуете по какъв начин звучат сирените в Украйна сега? Усетете най-малко 1% от безпокойството и отчаянието, което украинците изпитват всякога, когато чуят този тон. В тези моменти те знаят, че гибелта и гибелта наближават. В действителния живот украинците не могат просто да изключат този тон. Това може да им коства живота. " - споделят създателите на портала. Посетителят има избор - да чуе сигнала за въздушна паника или да остане в тишина. В първия случай сирените съпътстват целия ви престой в уеб страницата.

Порталът стартира с отговор на и споделя за връзките сред двете някогашни руски републики след разпада на Съюз на съветските социалистически републики и упоритостите на Москва да господства над Киев. Специални рубрики са отдадени на новините от последните минути, на фото албум, разказващ за войната в фотоси, на разкази за бранителите на Украйна, и най-важното за военните закононарушения на Русия в страната.

Престъпленията са разграничени на групи - загубите от украинска страна, набези върху мирното население и гражданската инфраструктура, взимане на заложници и изтезания, противозаконна депортация, набези върху религията и културата, изнасилвания. " Русия прави всичко това - в сърцето на Европа, в свободна и самостоятелна Украйна. " - написа в един от разделите, където са сложени фотоси на обекти преди и след началото на войната. Там са Мариупол, Буча, Киев, Одеса, Ирпен.

В портала има калкулатор, преобразуващ разноските за т. н. специфична военна интервенция в средства, които биха могли да бъдат изхарчени за обществени и филантропични потребности. По този метод е остойностена всяка една загуба на Руската федерация по фронтовете в Украйна. 1 изтребител Су-25 е еднакъв на 530 учебни рейса ПАЗ, толкоз, с колкото разполага целият Алтайски край в Русия. 2 свалени СУ-25 се равняват на 3 нови учебни заведения в Кемерово. Унщожените изтребители от този вид в небето над Украйна са 200. 4 танка Т-72, превърнати в купчина желязо в Донбас са 1 онкодиспансер в Магаданска област. В Украйна, съгласно ВСУ са унищожени към този момент 1050 съветски танка.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР