Украинските власти разкриха самоличността на високопоставения руски офицер, под чието

...
Украинските власти разкриха самоличността на високопоставения руски офицер, под чието
Коментари Харесай

Ето кой е Касапинът от Мариупол

Украинските управляващи разкриха самоличността на високопоставения съветски офицер, под чието управление са били осъществени най-жестоките въздушни набези над Украйна, в това число бомбардировките над детската болница в Мариупол. Именно поради си това той получава прозвището " Касапинът от Мариупол ".

" Запомнете го. Това е Михаил Мизинцев ", написа в Туитър ръководителката на украинския център за цивилен свободи Олександра Матвичук.

Михаил Мизинцев е генерал-полковник и управлява Контролния център по национална защита на Руската Федерация. По думите на Матвичук той управлява интервенцията по заличаването на Мариупол с съвсем непрестанните въздушни удари по града. Припомняме, че с изключение на детската болница, бе уцелен и локален спектакъл, който бе леговище на цивилни жители.

Сергей Брачук, който е представител на украинската войска, също удостовери, че продължаващите офанзиви против Мариупол се управляват персонално от генерал-полковник Мизинцев.

" Това е индивидът, който бомбардира детската болница, театъра и домовете на хората в Мариупол. Това е индивидът, който унищожава Мариупол, както заличи градовете в Сирия ", написа Брачук във Facebook.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР