Украинските власти допускат, че днешната кървава терористична атака край Москва

...
Украинските власти допускат, че днешната кървава терористична атака край Москва
Коментари Харесай

Украйна смята, че Путин стои зад атентата

Украинските управляващи позволяват, че днешната кървава терористична офанзива край Москва ще бъде употребена ловко от Владимир Путин, с цел да ускори огъня против страната им и да навлезе в нова, още по-свирепа фаза на войната.

Малко след 22,20 часа българско време Главното разследващо ръководство на украинското министерство на защитата назова днешната терористична офанзива край Москва „ планувана и умишлена провокация на съветските специфични служби по заповед на Путин “.

В изказване организацията сподели, че офанзивата има за цел да оправдае още по-сурови офанзиви против Украйна и да построи поддръжка за обща готовност в Русия. „ Путин има богат опит в организирането на сходни терористични актове като метод за подсилване на личната си власт “, ​​посочва организацията, която явно е координирала изказването си с президента Володимир Зеленски. Самият той към момента не е направил публично изказване. Липсва реакция и от съветския президент Владимир Путин, само че както Lupa.bg заяви по-рано довечера, той е бил известен " на часа " за нещастието.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР