Украинските сили са свалили 26 от 28 дрона, с които

...
Украинските сили са свалили 26 от 28 дрона, с които
Коментари Харесай

Украйна свали 26 руски дрона през последната нощ

Украинските сили са свалили 26 от 28 дрона, с които Русия е атакувала Украйна през нощта против четвъртък, заяви Българска телеграфна агенция, цитирайки Ройтерс, като се базира на Киев.

Произведените в Иран безпилотни самолети са били унищожени над елементи от Източна, Южна и Югоизточна Украйна, допълват военновъздушните сили. Губернаторът на Запорожка област съобщи в Телеграм, че две дами са били ранени, когато парчета от свалени дронове са блъснали жилищна постройка в регионалната столица Запорожие.

Прокурорите в източната Харковска област оповестиха, че в ресторант, магазин и офиси са били развалени от парчета от три безпилотни самолета. Украинските Военновъздушни сили прибавиха, че нощната офанзива на Русия е включвала няколко типа ракети, само че не предоставиха повече детайлности.

Южното командване на армията заяви в " Телеграм ", че тези, изстреляни от самолети над Черно море, са " изгубили своята бойна дарба ". Губернаторът на Одеска област Олег Кипер съобщи, че Русия е направила обособен ракетен удар по-късносутринта в четвъртък, само че не се оповестява за потърпевши. Той не посочи задачата на офанзивата.

Русия постоянно нанася въздушни удари по обитаеми места надалеч зад фронтовата линия в навлязлата в третата си година нейна инвазия в Украйна.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР