Украинските сили са атакували руски обекти в Запорожка област. По

...
Украинските сили са атакували руски обекти в Запорожка област. По
Коментари Харесай

Украинските сили са атакували руски обекти в Запорожие, хиляди отново без ток

Украинските сили са атакували съветски обекти в Запорожка област. По информация на генералния щаб за миналите 24 часа са унищожени 3 склада с муниции и над 20 единици техника.
Прочетете още
Акцент в среднощното послание на президента Володимир Зеленски бяха съветските мини - съгласно него ще минат години преди територията на страната да бъде обезопасена. По думите му, с изключение на на ракетен, страната е подложена и на минен гнет. Нарочно се пробват да заложат допустимо най-вече смъртоносни клопки, уверен съм, че това ще е едно от обвиняванията против Русия в бъдеще, съобщи Зеленски.

Според военни специалисти упоритостите на Москва във войната и в завземането на украински територии последователно понижават. В Беларус съветски и локални военни подразделения не престават взаимните си тактически нощни и дневни учения.

Същевременн съветският президент Владимир Путин дойде в столицата на Киргизстан Бишкек за среща на Евразийския стопански съюз.

В Украйна след съветски офанзиви без ток остават хиляди семейства. Президентът Володимир Зеленски упрекна Русия с изключение на в ракетен и в минен гнет. 

След съветски офанзиви без ток остават хиляди семейства в Киев и покрайнините, както и в Одеса и Днипро.

" Убеден съм, че тероризирането с мини ще е едно от бъдещите обвинявания против Русия за нейната експанзия в Украйна, съобщи Володимир Зеленски в следващото си послание. Заровени са мини, минирани са здания, коли и инфраструктура. Това са повече от 170 хиляди квадратни километра рискова територия ", уточни Зеленски и посочи ролята на Канада, Япония, Англия, Словакия, както и редица други страни, които оказват помощ за разминирането на отвоюваните украински територии.

Зеленски сподели още, че се чакат съответни стъпки сред Украйна и партньорските страни против схемите, с които се заобикалят антивоенните наказания против Русия.

Руската атака в източна Украйна продължава, като се водят яростни сражения в региона на Лисичанск.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР