Украинските прокурори заявиха, че са започнали разследване на подкрепата на

...
Украинските прокурори заявиха, че са започнали разследване на подкрепата на
Коментари Харесай

Украйна разглежда подкрепата на Пхенян за Москва като военно престъпление

Украинските прокурори обявиха, че са почнали следствие на поддръжката на Северна Корея за Русия във войната като допустимо закононарушение на експанзия, предава " Ройтерс ".

Чрез въоръжаване и доставяне на сухопътни сили, участващи в борбите против Украйна, на севернокорейските чиновници могат да бъдат повдигнати обвинявания, споделиха от Генералната прокуратура на Ройтерс.

" Ние документираме и събираме доказателства за всички вероятни аспекти на сходно присъединяване като част от главното произвеждане за закононарушението експанзия ", се споделя в изказване на службата.

Аспектите на хипотетичното закононарушение включват доставка на оръжия за Руската федерация, образуване на образование за съветски боен личен състав и директно присъединяване на севернокорейските сили във военни дейности, се споделя в известието.

Украинската военна разследваща организация, Южна Корея и няколко западни държавни управления обявиха, че севернокорейски войски, подготвени в Русия,, съветска гранична зона, където украинските сили проведоха огромно навлизане през август.

По-рано Кремъл отхвърли известията за като " подправени вести ". Но съветският президент Владимир Путин, запитан по въпроса в четвъртък, не отхвърли непосредствено, че севернокорейските войски са в Русия. Той акцентира, че е работа на Москва по какъв начин да ползва

Украинската разследваща организация сподели, че, в това число 500 офицери и трима генерали , към този момент са в Русия и образованието се организира в пет военни бази.

В петък, че неговото разузнаване е удостоверило, че минимум 1500 севернокорейски бойци се чака да бъдат ситуирани в кратковременен проект, с цел да подкрепят бойните интервенции на Русия против Украйна.
 Европейски Съюз и НАТО: Севернокорейските войски в Русия съставляват сериозна ескалация
Европейски Съюз и НАТО: Севернокорейските войски в Русия съставляват сериозна ескалация

Кремъл отговори двусмислено
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР