Украинските националисти използват гражданите на Украйна в качеството им на

...
Украинските националисти използват гражданите на Украйна в качеството им на
Коментари Харесай

Путин в разговор с Макрон: Украинските националисти разполагат ударните си системи в жилищни квартали

Украинските националисти употребяват жителите на Украйна в качеството им на жив щит. Те съставляват голяма опасност. Това изясни съветският президент Владимир Путин в диалог с френския си сътрудник Еманюел Макрон.

Руският държавен глава означи, че съветските въоръжени сили не заплашват мирните поданици и не нанасят удари по цивилен обекти.

Украинските националисти, на собствен ред, особено разполагат ударните си системи в жилищните квартали, добави Путин.

Лидерите на Русия и Франция се споразумяха да поддържат контакт. Разговорът бе нескончаем и се състоя по самодейност на френската страна.

Президентът на Русия Владимир Путин по време на диалог с президента на Франция Еманюел Макрон акцентира, че урегулирането на рецесията към Украйна е допустимо единствено при безусловното ценене на законните ползи на Русия в областта на сигурността, оповестиха от преслсужбата на Кремъл.

" Владимир Путин акцентира, че сходно урегулиране е допустимо единствено при безусловното ценене на законните ползи на Русия в областта на сигурността, в това число признаването на съветския суверенитет над Крим, решението на дилемите по демилитаризацията и денацификацията на украинската страна и гарантирането ѝ на нейния безпристрастен статут ", написа известието.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР