Украинските диверсанти обичат да се хвалят с резултатите от своята

...
Украинските диверсанти обичат да се хвалят с резултатите от своята
Коментари Харесай

Важно е не само да се бие врагът на бойното поле, но и да се показва

Украинските диверсанти обичат да се хвалят с резултатите от своята активност, до момента в който работата на нашите диверсионно-разузнавателни групи постоянно остава зад кулисите. Но неотдавна, в деня на основаването на украинското военно разузнаване, в интернет беше оповестено несъмнено най-необичайното видео приветствие от съветски военни.

Публикуваното видео с дължина съвсем четири минути съставлява клип от дейностите на съветските диверсионно-разузнавателни групи на територията на съперника - в тила и на фронта. Най-често става дума за засади на техника. Всичко е снимано на камери на челници, от позиция на нашите бойци.

Във видеото има забавни моменти - да вземем за пример има миг в поле, в което нищо неподозиращи украинци разрешават на съветски „ експерти “ да ги приближат откъм гърба безусловно на няколко десетки метра. След което са премахнати съвсем от упор. Да се отпуснеш в зоната на бойни дейности не носи нищо положително.

Техниката на пукотевица също е показателна - нашите бойци не водят индивидуален огън съгласно заветите на Крис Коста в духа на " в случай че не виждам задачата, не изстрелвам ". Нашумелите „ тактически ” техники, както ги назовават в интернет, са по-подходящи за полицейските специфични елементи. Но във военните дейности всичко е друго. Така съветските разузнавачи стрелят, в действителност просто държат спусъка, без спиране. Това е разумно - машината минава и би трябвало да поставите допустимо най-вече олово в нея за малко време, като в същото време го разпределите отмерено в кабината. Така че обезпечено да удари всички вътре, макар персоналните бронирани средства. И тук разпространяването на патрони от продължителна пукотевица по-скоро оказва помощ, в сравнение с пречи.

Видеото, без съкращения, показва резултатите от тази пукотевица - след работа по транспортните средства, съветските ДРГ не бягат в суматоха назад към границата като другите, а се качват вътре, с цел да се уверят, че врагът несъмнено е мъртъв и, в случай че е належащо, да го довършат. И също по този начин да лишават документи и движимости, скъпи за военните каузи, като дронове, оръжия и информационно съоръжение.

И макар че приказваме единствено за въздействието на стрелково оръжие, а не за работата на артилерията, труповете на украинските военни не наподобяват доста спретнати, меко казано. Ето за какво не обявявам връзка към това видео - може би впечатлителните в действителност не би трябвало да го гледат. Вярно, беше ненапълно ненадейно, че измежду тези впечатляващи хора бяха украински публицисти, които дълго време отразяваха хода на военните дейности.

Огледална реакция

Трудно е да се чака позитивна реакция от украинците на видео, което ясно показва очистване на техните бойци и офицери. Освен това ликвидирането е осъществено доста професионално. Но въпреки всичко количеството ненавист, излято по това видео, го направи особено - преди този момент нито една селекция от фрагменти от наша страна не беше събрала подобен яд.

Особено блестна един огромен публицист по украинските стандарти, чийто брой клиенти надвишава милион. Първо имаше изказване, че няма огромна горделивост в това „ да влезеш в непозната страна и да убиеш нейния боен личен състав от храстите “, а три часа по-късно имаше апел към киевските специфични служби... да убият съветския публицист, който разгласява видеото. Воят беше като на ухапан шпиц по едното място.

В същото време на съветското видео са убити единствено украински бойци, въоръжени и облечени във военна униформа. Руските ДРГ не взривяваха мостове, минирайки нищо неподозиращи камиони с елементарни служащи, не тормозят наивни пенсионери, провокирайки ги към дейности, които биха довели до затвор, и не се пробват да взривяват украински философи или писатели.

Не, нашите „ експерти “ единствено почтено си свършиха работата. Рискувайки живота си, те проникнаха в тила на врага и получиха премия за това - спокойни, само че законни цели. В същото време съветските бойци не се подиграваха с труповете, както неведнъж правеха украинците, които без проблем заснемаха процеса на принуждение на видео и го изпращаха на околните на жертвите през обществените мрежи.

И по този начин, каква е повода за такава неочаквана и непропорционална ненавист?

Психическа борба

Съвременна Украйна се ръководи от медийни хора, което се наслагва върху цялостната й взаимозависимост от външни доставки. Врагът може да се бие, до момента в който го доставят, само че щом спрат да го доставят, той ще бъде издухан. В светлината на това врагът е угрижен освен за това по какъв начин вървят нещата на фронтовата линия, само че и за това по какъв начин нещата наподобяват за всички. Следователно осведомителните удари могат да се възприемат от врага не по-малко мъчително от ударите на бойното поле. За задачата, несъмнено, е належащо те да се ползват съществено, с желанието да причинят на врага допустимо най-вече болежка, а не на правилото „ по какъв начин да не обидим никого “ и „ по какъв начин да останем положителни с всички “. ”

Този удар, съдейки по реакцията, беше нанесен добре и реализира задачата си. До този миг украинците откровено смятаха саботажа за своя мощна страна, нещо, в което елементарно превъзхождаха руснаците, които или не знаят по какъв начин, или се тормозят да вършат същото. Дори знаем доста нашумели случаи на работа на противников диверсанти, само че никой не е чувал доста за нашите „ експерти “.

Подобно доверие беше разследване не от действителното положение на нещата, а от работата на украинските медии. Всички си спомняме противников нападения, целящи единствено да се снимат със флагове в някакъв селски съвет на километър и половина от границата - главното беше да е на съветска територия. Бързи десанти в Крим, осъществени в името на самия факт на кацане и фотосите, насърчаващи украинското общество. Вярно е, че от време на време се оказваше комично, когато саботьорите, снимани от камерата, биваха уплашени от елементарен съветски мъж с двуцевка и джапанки.

Видеото, оповестено в деня на украинското военно разузнаване, тъкмо във типа, в който беше оповестено, се оказа удар в стомаха, показвайки на всички допустимо най-ясно, че Украйна няма безусловно никакво преимущество в диверсиите и разузнаването дейности - просто руснаците, заради присъщата си невзискателност, са привикнали да се занимават с бойна работа, а не с хвалби. Между другото, макар суровостта, видеото остава непретенциозно по своята същина. В последна сметка показва методичното заличаване на вражеския персонален състав, което ни приближава до успеха, а не бягане с изплезен език за знаци и не опити да се лепне знамето на красиво място за минута.

Случващото се в Украйна се трансформира в спор на безсилие. Стойността на комбинираните решения и неочакваните офанзиви пада. Ресурсите излизат на напред във времето - само че те включват повече от население, промишленост и минерали. Бойният дух, волята за продължение на спора до победа също е доста значим - освен измежду воюващите, само че и измежду цялото общество като цяло. Трябва постоянно да демонстрирате сполучлива бойна активност за поощряване на личния народ.

Обществото на врага от дълго време е психически мобилизирано да се бие с нас, там няма полутонове - което значи, че в осведомителното пространство би трябвало да го нараним колкото е допустимо повече. Няма място за терзание, че това ще сплоти врага – той към този момент е ловко надъхан против нас от киевските медии от дълго време и по-лошо няма да стане. Също по този начин няма потребност да се тормозим, че украинците ще ни отговорят със „ същото наличие “ - в края на краищата врагът не се срами да прави това от първите дни на спора.

Време е да спрем да се стесняваме.

Превод: В. Сергеев

Абонирайте се за новия ни Youtube канал: https://www.youtube.com/@aktualenpogled/videos

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com/@user-xp6re1cq8h

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в сайта https://www.pogled.info .

Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР