Украински войници в Новомихайловка край Угледар държаха отбраната под въздействието

...
Украински войници в Новомихайловка край Угледар държаха отбраната под въздействието
Коментари Харесай

Руски боец: Украинските сили държаха отбраната в Новомихайловка в състояние на наркотично опиянение

Украински бойци в Новомихайловка край Угледар държаха защитата под въздействието на наркотични субстанции. Това споделя пред ТАСС командирът на взвод на десантно-щурмова рота от 155-а бригада на морската пехота от групировката войски " Восток " с позивна Белий.

" Аз самият персонално го видях в борба. При щурма на една от сградите украински боец изскочи против нас лице в лице. Изстрелях цялостен пълнител по него, а той стоеше по този начин, като че ли нищо не се е случило ", споделя боецът. Той добави, че на позициите на украинските въоръжени сили в Новомихайловка неведнъж са откривали кутии с психотропни препарати.

Белий споделя още пред ТАСС, че на изоставени позиции в Новомихайловка украински военнослужещи са оставили военни карти с отметки, че са минали двумесечен боен курс във Англия.  " Голям брой украински военнослужещи минават образование във Англия. Намерихме военни билети с отметка за довеждане докрай на двумесечен курс във Англия ", споделя боецът. Същевременно, посочва Бели, уменията, добити на Запад, са незабележими на фронта.

На 21 март съветникът на ръководителя на Донецката национална република Игор Кимаковски сподели пред ТАСС, че украинските войски са напуснали позициите си в центъра на село Новомихайловка покрай Угледар.

Следвайте " Гласове " в Телеграм

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР