Украински военни офицери са нахлули в ресторанти, барове и концертна

...
Украински военни офицери са нахлули в ресторанти, барове и концертна
Коментари Харесай

Военни щурмуваха ресторанти и барове в Киев, насилствено взимат мъже в армията (ВИДЕО)

Украински военни офицери са нахлули в заведения за хранене, питейни заведения и концертна зала в столицата Киев, проверявайки документите за военна регистрация и задържайки мъже, които не са се записали, оповестяват локални медии и очевидци.

Полицаите са влезнали в залата на Двореца на спорта след концерт на украинска рок група. Видеозаписи, излъчени от локалните медии, наподобява демонстрират чиновници, ситуирани пред вратите на концертната зала, които пресрещат мъже, до момента в който излизат.

На фрагментите наподобява, че чиновници принудително задържат някои мъже.

 

Проверки са били осъществени и в Goodwine – първокласен търговски център, и Avalon – известен ресторант.

Тези подиуми са необикновени за столицата. Това отразява потребността на Украйна от нови новобранци за армията.

Всички украински мъже на възраст 25-60 години дават отговор на изискванията за военна работа, а мъжете на възраст 18-60 години нямат право да напущат страната.

 

Местни медии оповестиха, че сходни акции са били извършени и в клубове и заведения за хранене в други украински градове, в това число Харков и Днепър.

Украйна ускори мобилизационния си блян тази година и напролет влезе в действие нов закон, който постановява, че отговарящите на изискванията за военна работа би трябвало да вкарат информацията си в онлайн система или да ще бъдат осъдени.

trud.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР